Landsindsamling 2018

Skrevet fredag d. 2. marts 2018

I kan nå det endnu! Vi har brug for DIN hjælp til den store Landsindsamling d. 22. april!

Meld dig som indsamler og hjælp os i kampen for hjerterne.

En hjerte-kar-sygdom kan ramme både børn og voksne, og Hjerteforeningens arbejde med forskning, forebyggelse og rådgivning sikrer fokus på området og er med til at redde liv.

Der er brug for hver eneste krone, der bliver lagt i indsamlingsbøtterne, og jo flere, der stemmer dørklokker, jo større en forskel kan vi gøre. Derfor har vi brug for dig som indsamler.

Brug to-tre timer af din søndag på gaderne i den 22. april 2018 og hjælp hjertesagen til nye resultater – nu og i fremtiden.

Meld dig som indsamler til Hjerteforeningens landsindsamling på hjerteforeningen.dk/landsindsamling.

For yderligere information kontakt Hjerteforeningens administration på e-mail: indsamling@hjerteforeningen.dk eller tlf.: 7025 0000.