Hjertestierne på Nordfyn

Skrevet torsdag d. 8. marts 2018

Det moderne menneske har en tendens til at sidde meget stille. Computere, fjernsyn, tablets og mobiltelefoner gør at vi meget ofte sidder i den samme stilling og sjældent får pulsen op. Dette kan have utrolig stor betydning for vores helbred – ikke mindst for vores Hjerte.

Det ved Hjerteforening alt for godt og derfor er det utroligt vigtigt for os at vores medlemmer får information om god hjertemotion – og en chance for at komme ud i det blå i godt selskab.

Vælg en tur – eller mød op til dem alle! Traveturene er åbne for alle, der har lyst til en hyggelig og frisk tur i det fri, hvor pulsen kan komme lidt i gang og det er super-sundt for Hjertet!

Mandagstur (Søndersø)
Kl. 9:30: Travetur for alle. Mødested v/ Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø.
Kl. 10:00 (Lidt kortere) Travetur for alle. Mødested på P-pladsen, Dallundvej v/ Dallund Slot, Søndersø.
Arrangør til begge ture: Hjerteforeningen Nordfyn

Tirsdagstur (Otterup)
Kl. 10: Travetur for alle. Mødested på den runde P-plads foran Rådhuset, Otterup.
Arrangør: Hjerteforeningen Nordfyn

Torsdagstur (Bogense)
Kl. 10: Travetur for alle. Start fra den gamle havn for enden af de to moler, Bogense Havn
Arrangør: Hjerteforeningen Nordfyn